kindercoach-en-therapeut-almere

  • Over mij
Welkom bij Avem Coachpraktijk! Mijn naam is Laura Riechelman – van Dam, en ik ben hier om u te ondersteunen in uw opvoedingsreis. Als moeder van twee kinderen, waarvan de oudste een lichte vorm van autismespectrumstoornis (ASS) heeft, heb ik persoonlijk ervaren hoe uitdagend en veeleisend het ouderschap kan zijn. Deze ervaringen hebben mij geïnspireerd om andere ouders te helpen en hen te begeleiden naar een rustiger en evenwichtiger gezinsleven.
  •  Mijn achtergrond
Ik ben gezinsbehandelaar en heb een eigen praktijk aan huis waar ik ouders ondersteun die worstelen met opvoedingsproblemen en gedragsuitdagingen bij hun kinderen. Mijn eigen opvoedingsreis, met de unieke uitdagingen die komen kijken bij het opvoeden van een kind met ASS, heeft mij een diepgaand begrip en empathie gegeven voor de situaties waarin veel ouders zich bevinden.
Vanaf de geboorte van mijn dochter ben ik geconfronteerd met situaties die vragen om geduld, liefde en een diepgaand begrip van haar behoeften. De constante zoektocht naar de juiste ondersteuning en de balans binnen ons gezin heeft mij veel geleerd. Deze lessen pas ik nu dagelijks toe in mijn praktijk om andere ouders te helpen.
  • Waarom u op mij kunt vertrouwen
Mijn professionele en persoonlijke ervaringen maken mij bijzonder goed uitgerust om ouders te helpen die soortgelijke uitdagingen ondervinden. Ik begrijp de wanhoop, de vragen en de zoektocht naar oplossingen. Ik weet hoe het is om te worstelen met opvoedstress en de voortdurende zorgen over het welzijn van uw kind.
In mijn praktijk richt ik mij op het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waar ouders zich gehoord en begrepen voelen. Mijn benadering is warm, empathisch en zonder oordeel, omdat ik geloof dat elke ouder zijn best doet onder vaak moeilijke omstandigheden.
  • Wat u van mij kunt verwachten
– **Deskundige Begeleiding**: Ik bied gespecialiseerde psychosociale therapie aan, gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise.
– **Persoonlijke Aanpak**: Mijn therapieën zijn op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van uw gezin.
– **Empathie en Begrip**: Ik begrijp dat ouderschap geen eenvoudige taak is en bied steun en begeleiding vanuit een warme, begripvolle benadering.
– **Praktische Hulp**: Ik bied praktische handvatten en begeleiding om om te gaan met gedragsproblemen en de stress die vaak gepaard gaat met opvoedingsuitdagingen.
Bij Avem Coachpraktijk sta ik klaar om u te begeleiden op uw reis naar een evenwichtiger en gelukkiger gezinsleven. Samen kunnen we de uitdagingen aangaan en oplossingen vinden die passen bij uw unieke situatie. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en samen te werken aan een betere toekomst voor u en uw gezin

Heb je nog vragen over mij of mijn hulpverlening of zou je graag een afspraak maken? Ik hoor graag van je.   

Meld je aan voor het coachtraject – Voor inzichten die echt helpen!