Ervaringen van cliënten

Bij Laura had ik meteen het gevoel met iemand te maken te hebben die professionele expertise combineert met persoonlijke ervaring en inlevingsvermogen.
~ Ruud

Juist de ervaringen van Laura en haar eigen hoog gevoeligheid, maakt het gehele coachtraject vertrouwd en toegankelijk.
~ Anna

Super fijne vrouw, zonder veroordelingen wat je tegenwoordig wel vaak in de hulpverlening ziet, staat op 1 lijn met je, geeft vanuit haar zelf erg goede opdrachten, leert je toegang te geven om diep van binnen naar jezelf te kijken, is goed bereikbaar en is er voor je ook als je met iets zit en je hebt op dat moment geen afspraak, zeer betrouwbaar en is bovenop nog eens bekend met HSP. Hier kan nog veel hulpverlening van leren!
~ Ruby

Laura was rustig en professioneel, dat schept vertrouwen. Ik ben wel tevreden, omdat ik geduldiger ben geworden.
~ Anoniem

Je komt echt binnen, het is prachtig. Je stelt jezelf kwetsbaar op en nodigt ons uit dat ook te doen. Bedankt voor de veiligheid.
~ Cathy

Heel aansprekend en herkenbaar. Gelijk toepasbaar, eenvoudig en kernachtig! Je legt heel duidelijk uit, vernieuwend.
~ Anoniem

Begrijp nu beter dat ons kind, ondanks haar dingentjes haar geliefd wilt voelen.
~ Anoniem

Fijn om naast de gesprekken, materiaal te ontvangen. Dat werkt om naast de sessies het geleerde weer even bij de hand te hebben en er ook werkelijk wat mee te doen
~ Elles

Inspirerend, je zet mensen aan het denken. Overtuigend.
~ Johan

We hebben geleerd om ons kind de ruimte te geven. Of hij fout zit of niet. Geeft meer begrip, ruimte en vooral geduld voor ons als ouders.
~ Anoniem

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?